ERİN TÜM MARDİNLİLERE SESLENDİ

Büyükşehirler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 00:42

ERİN TÜM MARDİNLİLERE SESLENDİ

​​​​​​​AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Erin, Mardinlilere seslenerek "Birlik ve beraberlik içerisinde Mardin'imizin kalkınması için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan programla partisinin 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yarışacak belediye başkan adaylarını tanıttı. Aday tanıtım programına yoğun katılımın olduğu adreslerin başında gelen Mardin için AK Parti; halkın da yakından tanıdığı isim olan Abdullah Erin'i aday gösterdi. Mardin il genelinde sevinçle karşılanan Abdullah Erin, aday tanıtım programın ardından AK Belediyeler aracılığıyla bir değerlendirme yaparak, "Bizi kadim şehrimiz Mardin'e ve hemşehrilerimize hizmetkâr kılan Rabb’imize hamdolsun. El ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde Mardin'imizin kalkınması için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu anlamda şahsımı Mardin'imize hizmetkâr etme onuruna layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Partimize ve desteklerini her zaman yanımda hissettiğim kıymetli Mardinli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Rabbim muvaffakiyetler nasip etsin" dedi. ABDULLAH ERİN KİMDİR? 1969 yılında Mardin, Gölbaşı’nda doğan Abdullah Erin, 1986 yılında Midyat Lisesini tamamladıktan sonra 1991 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden ikincilikle mezun olmuştur. 1992 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak mesleğe başlamıştır. Kaymakam adaylığı döneminde, İngiltere'de üniversite ve dil okullarında genel İngilizce ve sosyal politika üzerine çalışmıştır. Bu nedenle uluslararası deneyimi vardır. Tefenni Kaymakamlığı gibi görevler üstlenen Erin, Gülşehir, Doğanşar ve Bayburt gibi çeşitli yerlerde vali yardımcılığı görevleri yapmıştır. Özellikle Abdullah Erin görevi Şırnak Vali Yardımcısı olarak Habur Gümrük Kapısında yaptığı iyileştirmelerle ilgi görmüştür. Şanlıurfa'da görev yaptığı yıllarda sürekli olarak halkın içerisinde yer alan Abdullah Erin, şehir genelinde Şanlıurfalıların hala sürekli olarak isminden bahsettiği ve projelerinden örnekler sıraladığı bir isim olarak yer alıyor. İngilizce, Arapça ve Kürtçeyi iyi derecede konuşan Abdullah ERİN, evli ve 3 çocuk babasıdır.

ABDULLAH ERİN KİMDİR?

Mardin HABERİ