ERDOĞAN'DAN ANLAMLI HEDİYE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 12:27, Güncelleme: 24.02.2022 - 12:27

ERDOĞAN'DAN ANLAMLI HEDİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kravat sevdası ile bilinen Gürpınar'ın renkli siması Bedir Akbulut'a üzerinde isminin baş harflerinin işlendiği kravatı hediye etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kravat sevdası ile bilinen Gürpınar'ın renkli siması Bedir Akbulut'a üzerinde isminin baş harflerinin işlendiği kravatı hediye etti.  Bedir Bey'i evinde ziyaret eden Başkan Hayrullah Tanış ve AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör kravatı kendilerine takdim etti. Bedir Akbulut'un kravat tutkusunun ulusal ve uluslararası birçok medyada geniş yer bulduğunu anlatan Başkan Tanış "Bunca yoğunluğu arasında, dünya siyasetiyle ilgilenmesine rağmen Akbulut'u unutmayan Sayın Cumhurbaşkanı'mıza teşekkür ediyoruz. Dünya lideri olmak böyle bir şey. Cumhurbaşkanı'mıza, Gürpınar'ımızı, Akbulut'u unutmadığı için çok teşekkür ederiz" dedi.