ERDOĞAN, BAŞKAN YARKA'YI ÖVGÜYLE BAHSETTİ

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 13.03.2024 - 19:41, Güncelleme: 13.03.2024 - 19:41

ERDOĞAN, BAŞKAN YARKA'YI ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile il genelinde bir çok önemli projenin vatandaşlarla buluşturulduğunu ifade etti.
31 Mart Yerel Seçimlerine 18 gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez Şırnak'taydı. Seçim sürecinde saha çalışmalarına ağırlık veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta düzenlenen dev mitingde seçmenlerle buluşarak Şırnak'ta gerek yerel yönetim anlamında gerekse merkezi hükümet anlamında hayata kazandırılan projeleri birer birer sıraladı. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'yı yanından ayırmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel yönetim anlamında Şırnak'ta bir çok önemli uygulama ve projeyi vatandaşlarla buluşturduklarını dile getirdi.   ADLİYE MEYDANINDA HALKA SESLENDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, AK Parti il teşkilatı ve vatandaşlar karşıladı. Erdoğan, partisinin adliye meydanına düzenlenen mitinginde "Yaptığımız hizmetlerin en yakın şahitlerinden biri de Şırnak'tır. Gerçi, Şırnak ile aramıza girmek için her yolu deneyenler de oldu. Sadece Şırnak ile değil bu bölgenin tamamıyla bizim ve ülkemizin bağını koparmaya çalıştılar. Halbuki kalpsiz bir vücut olur mu? Şırnak'sız, Mardin'siz, Diyarbakır'sız bir Türkiye de olmaz. Geçmişte yaşanan kimi olumsuzluklar bu gerçeği asla değiştiremez. Cumhuriyet tarihi boyunca ülkemizin pek çok yerinde insanlarımız farklı sebeplerle sıkıntı çekti, eziyet çekti, yokluk yaşadı" ifadelerini kullandı.

ADLİYE MEYDANINDA HALKA SESLENDİ

Şırnak HABERİ