Emirdağ Kadın Kültür Evi Birbirinden Farklı Etkinliklere Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor

İlçeler 20.02.2024 - 09:01, Güncelleme: 20.02.2024 - 09:01

Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun kadınlarımızın hizmetine sunduğu Emirdağ Kadın Kültür Evi farklı etkinlik ve programlarla hanımlarımızı misafir etmeye devam ediyor. Doğum günlerinden nişana, eğitimlerden örgü günlerine birçok programa ev sahipliği yapan Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde son olarak Atilla & Bilge Nur Sezer çiftinin bebekleri Mahur Sare’nin 40 mevlidi yapıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu. Emirdağ Belediyesi olarak Sezer ailemizin kızları Mahur Sare’ye bereketli, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu.

Afyon HABERİ