DİYARBAKIR'DA BİLDEN TAKDİR TOPLUYOR

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 21.02.2024 - 13:14, Güncelleme: 21.02.2024 - 13:14

DİYARBAKIR'DA BİLDEN TAKDİR TOPLUYOR

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, vatandaş buluşmalarına devam ediyor.
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, gerek il merkezinde gerekse kırsal mahallelerde gidilmedik yer bırakmayarak vatandaşların takdirini topluyor. Diyarbakır halkının yakından tanıdığı isim lan Bilden'in yoğun gündemi bugün de devam etti. Diyarbakır Barosu, Hak-İş Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bilden ardından güzergahı üzerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Amaçlarının Diyarbakır'ı ortak paydada buluşturarak, vatandaşlara hizmetin en iyisini kazandırmak olduğunu belirten Bilden, bununu için projelerinin hazır olduğunu söyledi. Birlikte yönetim anlayışı ile toplumun her kesimi ile kucaklaşacaklarını ve bu anlayışı Diyarbakır geneline yayacaklarını da sözlerine ekleyen Bilden, bu süreçte kendisine destek veren tüm Diyarbakırlılara teşekkür etti.

Diyarbakır HABERİ