Derebucak’ta Prestij Cadde sıcak asfalta kavuştu

İlçeler 18.02.2024 - 23:17, Güncelleme: 18.02.2024 - 23:17

Derebucak’ta Prestij Cadde sıcak asfalta kavuştu

Derebucak İlçemizin en çok kullanılan yollarından olan Prestij Cadde sıcak asfalta kavuştu.
İlçemizin en çok kullanılan yollarından olan Prestij Cadde sıcak asfalta kavuştu.Elektirik direkleri , kanalizasyon , altyapı ve kaldırım çalışmalarının ardından tamamlanan Prestij Cadde sıcak asfalta kavuşmasının ardından ulaşıma açıldı. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Konya HABERİ