"Cumhur İttifakı'nı yerelde de iktidar yapabilmek en önemli şiarımız olması gerekir"

Teşkilatlar 05.03.2024 - 00:35, Güncelleme: 05.03.2024 - 00:35

Fatih Fuar ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, halihazırda da Sincan Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ercan'ın bundan sonra da olağanüstü hizmetler yapacağı kanaatinde olduğunu belirtti.
Ankara, İstanbul ve İzmir'deki ulaşım sorununa değinen ve bu kentlerdeki belediye başkanlıklarının ulaşım hizmetlerini eleştiren Elitaş, "31 Mart tarihinde inşallah bize gönül vermiş bu sevdayı içine sindirmiş insanları sandığa götürüp Cumhur İttifakı'nı yerelde de iktidar yapabilmek en önemli şiarımız, en önemli gayretimiz olması gerekir." dedi. AK Belediyeler Medya Ajansı

AK Belediyeler Medya Ajansı

İstanbul HABERİ