ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 15:34, Güncelleme: 06.04.2022 - 15:34

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak, iftar öncesi ve sonrası halkın içinde yer alarak gönüllerin ismi olmayı sürdürdü.
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde bir yandan kurumsal projeleri birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Şeref Albayrak, diğer yandan vatandaş ziyaretlerini önemle sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Albayrak, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri sahada bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Albayrak sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle vatandaşlarla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi ön plana alıyor. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Albayrak, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. RAMAZAN AYINDA DA GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ Başkan Albayrak bu yöndeki tutumunu Ramazan Ayında da sürdürüyor. İftar öncesinde olduğu gibi iftar sonrasında da halkla bir araya gelen Başkan Albayrak son olarak Saylakaya mahallesindeydi. Buradaki temasları ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Bugün Saylakaya Mahallemizde iftar öncesinde hane ziyaretleri yaparak ; hemşehrilerimizle bir araya gelip taleplerini  ve isteklerini yerinde dinleyerek hasbihal ettik. Hemşehrilerimizle  her zaman iç içe olup ; el ele gönül gönüle vererek onların yanında olmaya var gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

RAMAZAN AYINDA DA GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ