CEYLANPINAR'DA ATİLLA'YA TAM DESTEK

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 28.02.2024 - 12:43, Güncelleme: 28.02.2024 - 12:43

CEYLANPINAR'DA ATİLLA'YA TAM DESTEK

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde her gün binlerce kişi Seyithan Atilla'ya desteğini açıklamaya devam ediyor.
(ÖZEL HABER) - AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede merkez ve kırsal demeksizin her bölgeye ulaşan ve sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece geç saatlerine kadar sürdüren Başkan adayı Atilla'ya her gün binlerce kişi desteğini açıklıyor. İlçenin önde gelen ailelerin tam desteğini alan Başkan Atilla, kendisine yönelik sevgi selinden dolayı tüm Ceylanpınar halkına teşekkür etti. Son olarak Abdulbaki Emek ve ailesi, Kurt ailesi ve akrabaları, Mustafa Çelik ailesi ve akrabaları, Hamed el Hüseyin Aşireti, Ülpik ailesi ve akrabaları ile Garajna Aşireti, Kaska ailesi ve akrabaları seçim sürecinde ve seçimden sonra da her zaman Seyithan Atilla'nın yanında olduklarını duyurdular.   AK ADAY ATİLLA'DAN TEŞEKKÜR Kendilerine yönelik desteklerin doğru yolda olduklarının kanıtı olduğunu söyleyen AK Aday Seyithan Atilla, "Ceylanpınar'da gittiğimiz her ev, mahalle ve sokakta insanlarımız bizleri ve partimizi kucaklıyorlar. Bizler birleştirici bir anlayışla, halkının sesine önem veren bir duruşla yolumuza devam edeceğiz. Ben tekrardan desteklerinden dolayı tüm Ceylanpınar halkına teşekkür ediyorum" dedi.

AK ADAY ATİLLA'DAN TEŞEKKÜR

Şanlıurfa HABERİ