BUCAK, SİVEREK'TE BİR GÜNDE 4 SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 11.03.2024 - 01:28, Güncelleme: 11.03.2024 - 01:32

BUCAK, SİVEREK'TE BİR GÜNDE 4 SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde her gün binlerce kişi Ali Murat Bucak'a desteğini açıklamaya devam ediyor.
AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede merkez ve kırsal demeksizin her bölgeye ulaşan ve sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece geç saatlerine kadar sürdüren Başkan adayı Bucak'a her gün binlerce kişi desteğini açıklıyor. İlçenin önde gelen ailelerin tam desteğini alan Başkan Bucak, kendisine yönelik sevgi selinden dolayı tüm Siverek halkına teşekkür etti. Son olarak Siverek'te bir günde 4 seçim bürosunun açılışına katılan Başkan Bucak, kendisine yönelik desteklerin doğru yolda bulunduklarının kanıtı olduğunu söyledi. Seçim bürosu açılışları ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Bucak, "Bugün şehrimizin farklı noktalarında 4 seçim irtibat büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Her geçen gün bizlere desteğini açıklayan ailelerimize teşekkür ediyorum. Hepimiz büyük bir aileyiz. Siverek evimiz. Evimizin yüzyılını genci, yaşlısı, kadını, erkeği demeden hep beraber inşa edeceğiz" dedi. .

Şanlıurfa HABERİ