BOZOVA'DA GELENEK SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2022 - 15:34, Güncelleme: 25.04.2022 - 15:34

BOZOVA'DA GELENEK SÜRÜYOR

​​​​​​​Bozova'da Başkan Aksoy iftar öncesinde olduğu gibi iftar sonrasında da hane ziyaretlerine önem vererek halk buluşmalarını sürdürüyor.
Bozova'da her zaman sahada olmayı tercih eden Başkan Suphi Aksoy, hem iftar öncesi hem de iftar sonrası halkın yanında yer alarak takdir toplayan isim oluyor. Başkan Aksoy, gelenek haline getirdiği bu davranışını dün de sürdürdü. Sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisinde ilçe merkezine giderek burada esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Aksoy, güzergah üzerindeki vatandaşların da talep ve önerilerini dinledi. Başkan Aksoy, iftar sonrası da temaslarını sürdürdü. Hane ziyaretlerine ağırlık veren Başkan Aksoy, ameliyat olan Söğütlü Mahalle Muhtarı Hikmet Yıldırım’ı evinde ziyaret etti. Acil şifalar dileğinde bulunan Başkan Aksoy, özellikle hane ziyaretlerine önem verdiklerini ve Bozova'nın kalkınması için tüm bileşenleri ortak paydada buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.