BOZOVA'DA BAŞKAN AKSOY ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 20.02.2024 - 12:32, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:35

BOZOVA'DA BAŞKAN AKSOY ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Başkan Suphi Aksoy, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde gezilerine devam ederek 31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdürdü.
AK Belediyeciliğin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, 31 Mart seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlçe merkezi ve kırsalda gidilmedik yer bırakmayan Başkan Aksoy, dün yine Bozova kırsalındaydı. Gün içerisinde Üç Direk Mahallesine bağlı Atgüden mezrasında vatandaşlarla buluşan Başkan Aksoy, son 5 yılda yapılar çalışmalarını aktararak yeni dönem için yapacakları konusunda istişarelerde bulundu. Gittiği adreslerde yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Aksoy gün sona yaptığı değerlendirmesinde "Her zaman halkla iç içe olan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Amacımız AK Parti'mizi ve yerel yönetim çalışmalarımızı halkımıza aktarmaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile tekrardan aday gösterilmem daha çok çalışmam anlamına geliyor. Bizler bunu anlattık ve halkımızdan da tam destek gördük. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa HABERİ