BOZOVA 31 MART İÇİN HAZIR VE KARARLI

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 12.03.2024 - 14:22, Güncelleme: 12.03.2024 - 14:22

BOZOVA 31 MART İÇİN HAZIR VE KARARLI

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Suphi Aksoy isminin ayrıcalığı ile seçim büroları dolup taşan AK Parti, ilçede şimdiden birinci tercihi haline geldi.
Bozova Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Suphi Aksoy, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Bozova halkına teşekkür etti. Seçim bürosu adeta dolup taşan Başkan Aksoy, amaçlarının tüm Bozova'yı ortak paydada buluşturarak ilin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Belediye Başkanlığı döneminde her zaman gönül belediyeciliği ile ön palan çıkan Başkan Aksoy, sosyal medya aracılığıyla yaptığı kısa değerlendirmesinde "Gerek mahalle gezilerimizle gerekse Seçim Büromuzda kıymetli hemşehrilerimiz ile sürekli olarak bir aradayız. Tüm Bozova olarak bizler Hazırız ve kararlıyız" dedi.   BOZOVA BAŞKAN AKSOY'DAN RAZI Başkan Aksoy'un tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Bozova halkı da, Suphi Aksoy'un her zaman halk içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Aksoy'a tam desteklerini açıklayan Bozovalılar önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi il genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

BOZOVA BAŞKAN AKSOY'DAN RAZI

Şanlıurfa HABERİ