BİTLİS, NESRULLAH TANĞLAY İLE HAZIR VE KARARLI

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 14.03.2024 - 00:23, Güncelleme: 14.03.2024 - 00:23

BİTLİS, NESRULLAH TANĞLAY İLE HAZIR VE KARARLI

Bitlis'te Nesrullah Tanğlay isminin ayrıcalığı ile seçim büroları dolup taşan AK Parti, Bitlis'te şimdiden birinci tercihi haline geldi.
Bitlis Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Bitlis halkına teşekkür etti. Seçim bürosu adeta dolup taşan Başkan Nesrullah Tanğlay, amaçlarının tüm Bitlis'i ortak paydada buluşturarak ilin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Belediye Başkanlığı döneminde her zaman gönül belediyeciliği ile ön palan çıkan Başkan Nesrullah Tanğlay, sosyal medya aracılığıyla yaptığı kısa değerlendirmesinde "Bitlisli hemşehrilerimizle yanyana olmaya devam edeceğiz. Teravih namazı sonrası Seçim Koordinasyon Merkezimizde hemşehrilerimizle çay sohbetinde buluştuk. İlgi alakadan dolayı tüm partililerimize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.   BİTLİS BAŞKAN TANĞLAY'DAN RAZI Başkan Tanğlay'ın tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Bitlis halkı da, Nesrullah Tanğlay'ın her zaman halk içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Tanğlay'a tam desteklerini açıklayan Bitlisliler önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi il genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

BİTLİS BAŞKAN TANĞLAY'DAN RAZI

Bitlis HABERİ