BİRECİK'TE BAŞKAN MERKİLAM'A DURMAK YOK

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 19.03.2024 - 12:13, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:13

BİRECİK'TE BAŞKAN MERKİLAM'A DURMAK YOK

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Başkan Mahmut Mirkelam, Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.
Birecik Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mahmut Mirkelam, kendisine yönelik desteklerden dolayı tüm Birecik halkına teşekkür etti. Seçim bürosu adeta dolup taşan Başkan Mirkelam, amaçlarının tüm Birecik'e ortak paydada buluşturarak ilçenin gelişimine birlikte karar vermek olduğunu söyledi. Belediye Başkanlığı döneminde her zaman gönül belediyeciliği ile ön palan çıkan Başkan Mirkelam, bu kez 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Mirkelam iftar öncesi yaptığı değerlendirmesinde 18 Mart ruhunun Türkiye'nin dört bir tarafında yaşatıldığını belirterek "Bugünlerin temelini o eşsiz mücadelede atan ecdadımızı saygı ve hürmetle yad ediyorum. Bu vesile ile vatanı uğruna canını feda etmekten çekinmemiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.   BİRECİK BAŞKAN MİRKELAM'DAN RAZI Başkan Mirkelam'ın tekrardan aday gösterilmesine tam destek veren Birecik halkı da, Mahmut Mirkelam'ın her zaman halkın içinde olan bir anlayış içerisinde olduğunu dile getiriyor. Yeni dönem için projeleri ile gündeme gelen Mirkelam'a tam desteklerini açıklayan Birecikliler, önceki seçimlere nazaran daha yüksek bir oyla AK Parti'yi ilçe genelinde destekleyeceklerini ifade ediyorlar.

BİRECİK BAŞKAN MİRKELAM'DAN RAZI

Şanlıurfa HABERİ