BİRECİK 31 MART SEÇİMLERİNE HAZIR

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 25.02.2024 - 02:58, Güncelleme: 25.02.2024 - 13:38

BİRECİK 31 MART SEÇİMLERİNE HAZIR

Birecik'te Başkan Mahmut Mirkelam, vatandaş buluşmaları düzenleyerek yeni dönem için projelerini halka anlatıyor.
Mahmut Mirkelam'ın Belediye Başkanlığında hizmette altın yılını yaşayan Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi, 31 Mart seçimlerine hazır. İlçe halkının yakından tanıyarak sevdiği isim olan Mahmut Mirkelam da yoğun ilgi karşısında gece gündüz demeden çalışmalarına devam ederek vatandaşların arasında yer alıyor. Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek gönül belediyeciliğinde Güneydoğu'da örnek gösterilen Mahmut Mirkelam, mesai kavramı gözetmeksizin merkez ve kırsal mahallelerde halk buluşmaları düzenleyerek yeni dönem için projelerini aktarıyor. Son olarak AK Parti Eski Milletvekili Mahmut Kaplan'ın da katılım sağladığı vatandaş buluşmasında bir araya gelen Başkan Mirkelam, "Projelerimiz hazır. Birecik için daha yapacak çok işimiz var. İlçemizde turizmden sosyal yaşama, altyapıdan gençlik uygulamalarına kadar geni bir yelpazede çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Başkan Mirkelam ayrıca halkın gösterdiği ilgiden dolayı tüm Birecik halkına teşekkür etti.

Şanlıurfa HABERİ