BİNGÖL'DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR

İller 12.07.2023 - 18:43, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:35

BİNGÖL'DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR

​​​​​​​Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm projesi inşaat sahasında incelemelerde bulundu.
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan, proje kapsamında Bin 147 konut ve 196 işyerinin inşa edildiğini anımsattı. Konut ve işyerlerinin yüzde 90 oranında tamamlandığı vurgulayan Başkan Arıkan, çevre düzenlemesi işlemlerinin devam ettiğini belirtti. Ülke genelinde etkili olan olumsuz hava şartları ve yağmurların Nisan ve Mayıs aylarında çalışmaları kısmi olarak yavaşlattığını ifade eden Başkan Arıkan, “Hamdolsun ki ilimiz Nisan ve Mayıs aylarında bolca yağış aldı. Bu durum içme suyumuza, tarım ve yeşil alanlarımıza nice fayda sağlarken, sahadaki çalışmalarımızı kısmen olumsuz etkiledi. Bu dönemde proje alanında aksamalar yaşansa da mevsim normalleriyle birlikte çalışmalar hızlandırıldı. Şuan alanda muazzam bir çalışma sürdürülüyor.” dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Bingöl HABERİ