BİNGÖL'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 29.02.2024 - 22:15, Güncelleme: 29.02.2024 - 22:45

BİNGÖL'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

Bingöl'de gecesini gündüzüne katan Başkan Erdal Arıkan, SKM'de bu kez aday adaylarından Alican Bayram ile Osman Topluk’u konuk etti.
Bingöl'ü ortak paydada buluşturmaya devam eden Bingöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan bu kez Seçim Koordinasyon Merkezi'nde aday adayları ile buluştu. Partisinin il genelinde en yüksek oy oranını alabilmesi için merkez ve kırsal demeksizin tüm bölgelere ulaşmanın gayesi içerisinde olan ve gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini yaşatan Erdal Arıkan, SKM'de de vatandaşlarla bir araya gelmeye özer gösteriyor. Son olarak SKM'de AK Parti Bingöl Belediye Başkan aday adayı Alican Bayram ve Genç İlçe Belediye Başkan aday adayı Osman Topluk’u konuk eden Başkan Arıkan, yeni dönem için projelerini anlatarak destekleri için Bayram ve Topluk'a teşekkür etti. Bingöl'ün her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin altını çizen başkan Arıkan, "Tüm dava arkadaşlarımıza bizlere verdiği destekten dolayın tekrardan teşekkür ediyorum" dedi. (AK Belediyeler Medya Ajansı)

( AK Belediyeler Medya Ajansı)

Bingöl HABERİ