BİNGÖL'DE BAŞKAN ARIKAN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 11.03.2024 - 00:57, Güncelleme: 11.03.2024 - 00:57

BİNGÖL'DE BAŞKAN ARIKAN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Bingöl Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Erdal Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu demeksizin halkın yanında yer alarak gönülleri fethetmeye devam ediyor.
Bingöl'de 31 Mart seçimleri için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Başkan Adayı Erdal Arıkan halkla iç içe bir anlayışla ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonu demeksizin halkın her zaman yanlarında görmeyi alışkanlık haline getirdikleri Başkan Erdal Arıkan, dün ilk olarak Eski Hal'de mahalle buluşmasına katıldı ardından Beşyol'da esnafı ziyaret etti. Mahalle buluşmasının ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Arıkan, "Kıymetli kardeşim Mehmet Çibik tarafından organize edilen programla vatandaşlarımızla bir araya geldik. Destek ve dualarıyla yanımızda olan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah gönül birlikteliğiyle 31 Mart seçimlerini zaferle taçlandıracağız" dedi.   BAŞKAN ARIKAN PROJELERİ İLE GELİYOR Gerçek Belediyecilik kapsamında sözlerle değil projeleri ile örnek gösterilen Başkan Arıkan, akşama adar süren temaslarının ardından bu kez Bingöllülere iki yeni eşil alan atağı müjdesini verdi. Sosyal medya aracılığıyla gün içerisinde yeşil alan projelerini sıralayan Başkan Arıkan, "Bingöl’ün Yeşil Vizyonu hedeflerimiz doğrultusunda İçmeler Mahallesi Parkı projemizi ve Bahçelievler Mahalle Parkı projemizi hayata geçireceğiz. Hep birlikte şehrimizi daha güzel bir geleceğe taşımaya; Hazırız ve Kararlıyız" ifadelerini kullandı. Başkan Arıkan'ın müjdesi sosyal medyada kısa sürede çok sayıda paylaşım ve beğeni aldı.

BAŞKAN ARIKAN PROJELERİ İLE GELİYOR

Bingöl HABERİ