BAŞKAN’DAN MECLİS ÜYELERİNE PLAKET

İlçeler 29.02.2024 - 19:43, Güncelleme: 29.02.2024 - 19:43

BAŞKAN’DAN MECLİS ÜYELERİNE PLAKET

Başkan Halim Kazım Bekar, Meclis üyelerine plaketle teşekkür etti.
Belediye Meclisinin 7 Şubat 2024 tarihli toplantısında Meclis üyelerine hitap eden Belediye Başkanı Halim Kazım BEKAR; “Bu güne kadar verdiğiniz hizmet, yapıcı ve özverili çalışmalarınız için şahsınızda bu güne kadar görev almış tüm meclis üyelerimize şahsım, kurumum ve Hemşin halkı adına teşekkür ediyorum. İnsanlık halidir, yıllardır devam eden birlikte çalışmalarımızdan kaynaklı şahsımın sizlere varsa hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik istiyorum. Halka hizmet bir nasip meselesidir. Son dönemlerde bize nasip oldu ve biz de hep birlikte iyi niyetle halkımızın hizmetinde bulunmaya gayret ettik. Önümüzdeki dönemde bu bayrağı kimlerin devralacağı da önce Allah'ın sonra hemşerilerimizin taktiridir. Ben şimdiden yeni dönemde bu sıraları dolduracaklara başarılar diliyor, ilçemiz için hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni ediyorum” dedi. Karşılıklı iyi dileklerin ardından Başkan Bekar Meclis Üyelerine adlarına düzenlenmiş birer plaket takdim etti.   Ak Belediyeler Medya Ajansı
Başkan Halim Kazım Bekar, Meclis üyelerine plaketle teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Rize HABERİ