BAŞKAN YARKA'DAN ŞIRNAK İÇİN BİR PROJE DAHA

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 19.03.2024 - 23:43, Güncelleme: 19.03.2024 - 23:43

BAŞKAN YARKA'DAN ŞIRNAK İÇİN BİR PROJE DAHA

Şırnak'ta Başkan Mehmet Yarka, il genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak adına projelerini birer birer açıklamaya devam ediyor.
Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Mehmet Yarka, seçim çalışmaları kapsamında halkın yanında yer alarak gönülleri fethetmeye devam ediyor. Şırnak'ta 31 Mart seçimleri için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Başkan Adayı Mehmet Yarka, halkla iç içe bir anlayışla ziyaretlerini sürdürüyor. Gece gündüz demeksizin halkın her zaman yanlarında görmeyi alışkanlık haline getirdikleri Başkan Mehmet Yarka, ziyaretlerinde önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapılacak projelerini de halka anlatıyor.   BAŞKAN YARKA'DAN YEŞİL ALAN MÜJDESİ Gerçek Belediyecilik kapsamında sözlerle değil projeleri ile örnek gösterilen Başkan Yarka, bu kez Şırnaklılara yeşil alan bakımından ile büyük katkı sağlayacak bir müjde daha verdi. Başkan Yarka, "Millet Bahçesi Ve Butik Parklar Projesi ile geliyoruz. Halkımızın çocukları ve aileleriyle zaman geçirebilecekleri, içerisindeki modern spor tesislerinde spor yapabilecekleri, Millet Bahçesi ve ailelerimizin oturup dinlenebilecekleri Butik Parklar inşa etmeyi planlıyoruz. Şırnak için hazırız ve kararlıyız" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YARKA'DAN YEŞİL ALAN MÜJDESİ

Şırnak HABERİ