BAŞKAN YARKA: "GENÇLERİMİZ İÇİN HAZIRIZ VE KARARLIYIZ"

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 29.02.2024 - 22:07, Güncelleme: 29.02.2024 - 22:21

BAŞKAN YARKA: "GENÇLERİMİZ İÇİN HAZIRIZ VE KARARLIYIZ"

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, gençliğe yatırım için projelerinin hazır olduğunu ve bu kesime her zaman pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini ifade etti.
AK Parti Belediyeciliği'nin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki en güzel örneklerini sergileyen Şırnak Belediyesi, yeni dönem için projelerini hazırladı. Son 5 yılda sosyal yaşamdan eğitim ve spor yatırımlarına, alt ve üst yapı uygulamalarından Şırnak'ın geleceğini esas alan bir çok projeye kadar her alanda kalkınmanın yaşandığı Şırnak'ta kurumsal çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Mehmet Yarka, yeni dönem için hazır ve kararlı. 31 Mart seçimleri için merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın Şırnak'ın her bölgesine ulaşmanın gayesi içerisinde olan Başkan Mehmet Yarka'ya halk tam destek veriyor. İl genelindeki temasları ile Gönül Belediyeciliğinin de elçisi olan Başkan yarka, özellikle gençliğe yönelik yatırımlarının hazır olduğunu dile getirdi. Başkan Yarka sosyal medya aracılığı ile yaptığı değerlendirmesinde "Son 5 yılda şehrimizin ihtiyaçları kapsamında gençlik ve spor yatırımları yaptık. Şırnak’ımıza modern spor tesisleri inşa ettik. Amatör kulüplerimize spor altyapı desteğimiz tam. Gençlerimiz ve spor kulüplerimiz için Hazırız ve Kararlıyız" dedi. (AK Belediyeler Medya Ajansı)

( AK Belediyeler Medya Ajansı)

Şırnak HABERİ