BAŞKAN TURAN'DAN SAHURDA 2 MAHALLEYE ZİYARET

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 21.03.2024 - 16:38, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:38

BAŞKAN TURAN'DAN SAHURDA 2 MAHALLEYE ZİYARET

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, sahur vaktinde Cerrahpaşa ve Seyyid Ömer mahallelerini ziyaret ederek Fatih'te Ramazan ayının gecelerinin de gündüz gibi bereketli, huzurlu ve muhabbet dolu olduğunu belirtti.
Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, sahur vaktine doğru Cerrahpaşa ve Seyyid Ömer mahallelerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Fatihli vatandaşlarla bir araya gelerek onların samimi muhabbetlerine ortak olan Başkan Turan, sohbet esnasında Fatih'te Ramazan ayının gecelerinin de gündüz gibi bereketli, huzurlu ve muhabbet dolu olduğunu ifade ederek tüm hemşehrilerine hayırlı sahurlar diledi. Başkan Turan’ın bu ziyaretinden memnuniyet duyan Fatihli vatandaşlar da taleplerini ileterek teşekkürlerini dile getirdiler.

İstanbul HABERİ