BAŞKAN TANIŞ ERDOĞAN İLE BULUŞTU

İlçeler 14.06.2022 - 01:35, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:55

BAŞKAN TANIŞ ERDOĞAN İLE BULUŞTU

​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, 1,5 yılı aşkın bir aranın ardından tekrar Van'da bulunmaktan, Vanlılarla hasret gidermekten memnuniyet duyduğunu söyledi. Erdoğan, "Van, bizi bilir; biz de Van'ı biliriz. Hamdolsun havalimanından buraya kadar caddenin kenarlarında on binlerin bizi bağırlarına bastığını görmek, hakikaten bizim için ayrı bir mutluluk oldu. İnanıyorum ki Van, bu gidişiyle attığı bu adımla o birilerini yolda bırakacaktır" derken programa katılan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış da tören sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mardin HABERİ