BAŞKAN SUNAR GECE GÜNDÜZ SAHADA

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 29.02.2024 - 23:05, Güncelleme: 29.02.2024 - 23:10

BAŞKAN SUNAR GECE GÜNDÜZ SAHADA

Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Muhammet Sunar bugün de Tekederesi, Konaklı ve Ulaş kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 31 Mart seçimleri için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Palandöken ilçe merkezinde sivil toplum kuruluş temsilcileri buluşmaları, mahalle toplantıları düzenleyen ve yeni dönem için projelerini anlatan Başkan sunar, kırsal bölgeleri de ihmal etmiyor. Başkan Sunar bu kez Tekederesi, Konaklı ve Ulaş kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Sunar, talep ve önerileri dinlemesinin ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde "Seçim çalışmalarımız kapsamında, mahalle statüsündeki köylerimizdeyiz. İlk durağımız Tekederesi oldu. Kırsal ve merkezde yaptığımız faaliyetleri paylaştığımız komşularımız, AK Belediyeciliğe gönülden bağlı. “Hep destek, tam destek” diyorlar. Teşekkür ediyoruz... Bir sonraki durağımız Konaklı oldu.. Köy konağında bir araya geldiğimiz komşularımızla, yeni dönem hedeflerimiz üzerine istişarede bulunduk, yakın ilgilerine mazhar olduk. “Sizinleyiz her daim” ifadeleriyle desteklerini paylaşan komşularımıza şükran duyuyoruz. Konaklı köyümüzde açtığımız tekstil atölyesi de ziyaret programımızdaydı. Üretim için mesai yapan hanım kardeşlerimizle bir araya geldik. Uyguladığımız ‘Üretken Belediyecilik’ modeline minnettarlar. Kadirşinas yaklaşımlarına teşekkür ediyoruz. Son olarak Hüseyin Avni Ulaş Mahallemizdeyiz. Palandöken’i daha da ileriye taşımak için sahada, komşularımızın refahı ve mutluluğu için, aşkla, şevkle çalışıyoruz. Her daim destekleriyle bizleri cesaretlendiren, çalışma azmimizi güçlendiren hemşehrilerime yakın ilgileri ve içten sohbetleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Erzurum HABERİ