Başkan Şeylan İlçede Gidilmedik Yer Bırakmıyor

İlçeler 18.02.2024 - 20:36, Güncelleme: 18.02.2024 - 20:36

Başkan Şeylan İlçede Gidilmedik Yer Bırakmıyor

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve Parti teşkilatı ile birlikte Sözveren Mahallesini ziyaret etti.
Başkan Şeylan Mahalle Muhtarı Zahir İnan ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Başkan Şeylan, Belediye olarak yapılan yatırımları anlattı. Yeni dönem projelerinden bahsederek 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için destek istedi.   Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ