BAŞKAN SEKMEN'DEN DAVET VAR

Büyükşehirler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 20.03.2024 - 00:26

BAŞKAN SEKMEN'DEN DAVET VAR

Erzurum'da Türkiye'ye örnek Gerçek Belediyecilik uygulamaları ile gündeme gelen Başkan Mehmet Sekmen yeni dönem için projelerini açıklıyor.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek Türkiye'de ödül alan bir çok projeyi hayata geçiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yeni dönem projelerini açıklıyor. Bugün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde saat 13.00'de gerçekleştirilerecek lansmana tüm Erzurum halkını davet eden Başkan Sekmen sosyal medya aracılığıyla yaptığı duyurusunda "Aziz hemşehrilerim; göreve geldiğimiz günden bu yana kadim şehrimizin her alanda çehresini değiştirerek en etkin projelerimizi siz kıymetli vatandaşlarımızın emrine sunduk. Şehrimizin gelişim ve değişimine daha yüksek bir kalite katacak olan yeni yol haritamızı sunacağımız Proje Tanıtım Toplantımıza siz değerli hemşehrilerimi de bekliyorum" ifadelerini kullandı.   BAŞKAN SEKMEN'E DURMAK YOK Öte yandan Başkan Sekmen, 31 Mart seçimleri için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Vatandaşların yanlarında görmeyi alışkanlık haline getirdiği Başkan Mehmet Sekmen, dün de geleneğini sürdürerek halk buluşmalarına katıldı. İrfan Meclisi, Site Buluşması ve ardından Şükrüpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sekmen, katılımları için tüm Erzurum halkına teşekkür ederek "Hemşehrilerimle bir araya gelerek şehrimizde nasip olursa yeni dönemimizde hayata geçireceğimiz projelerimizle ilgili istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz. Her daim kardeşlerimle buluşmaya ve hasbihal etmeye devam edeceğiz inşallah" dedi.

BAŞKAN SEKMEN'E DURMAK YOK

Erzurum HABERİ