BAŞKAN SALİH EKİNCİ'YE DURMAK YOK

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 22.02.2024 - 10:13, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:13

BAŞKAN SALİH EKİNCİ'YE DURMAK YOK

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kanaat önderleri ile buluşmalarını sürdürüyor.
AK Parti Belediyeciliği ile son 5 yılda nice projelerin hayata kazandırıldığı Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Başkan Salih Ekinci, 31 Mart Yerel Seçimleri için de gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve kırsal demeksizin tüm bölgelere giderek vatandaş buluşmalarını gerçekleştiren Başkan Ekinci, bir yandan projelerini anlatırken diğer yandan halkın talep ve önerilerini dinliyor.   ADRESİ BU KEZ KEMERLİ MAHALLESİ OLDU Yoğun programına devam eden Başkan Ekinci son olarak Kemerli mahallesinde Viranşehir'in sevilen Kanaat Önderlerinden Halil Kalkan ve mahalleli ile bir araya geldi. Amaçlarının tüm Viranşehir'i ortak paydada bir araya getirerek birlikte yönetim anlayışı içerisinde olmak olduğunu dile getiren Başkan Ekinci'ye mahalleli gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Ziyaretinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Ekinci, "Kemberli Mahallemizde Kanaat Önderi Halil Kalkan ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimler için dua ve desteklerini istedik. Gücümüze güç katan Kemberli Mahalle sakinlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hazırız ve Kararlıyız birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

ADRESİ BU KEZ KEMERLİ MAHALLESİ OLDU

Şanlıurfa HABERİ