BAŞKAN ŞAHİN'DEN ERDOĞAN’A HEDİYE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2021 - 15:52, Güncelleme: 27.12.2021 - 15:52

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ERDOĞAN’A HEDİYE

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kızılcahamam'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 'AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda biraya geldi. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a torunlarıyla birlikte çektiği fotoğrafın yer aldığı halı tablo hediye etti. Görüşmede, Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Midyat ile ilgili talepleri ileterek, destek istedi. Buluşma ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle onurlandırdığı, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantımızın son oturumuna katılım sağladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanlarımızla ilçemiz Midyat’ta devam eden ve yapılması planlanan projeler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Toplantımızın hayırla vesile olmasını temenni eder, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a göstermiş oldukları yakın ilgi, alakalarından dolayı şahsım ve Midyat Halkı adına şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.