BAŞKAN ŞAHİN'DEN 18 MART MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 11:59, Güncelleme: 18.03.2022 - 11:59

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 18 MART MESAJI

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Midyat'ta başarılı belediyecilik uygulamaları ile dikkat çeken Başkan Veysi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü münasebetiyle sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. 18 Mart tarihinin tüm dünyaya bağımsızlık ve vatan uğruna neler yapılabileceğinin ön güzel örneği olduğunu belirten Başkan Şahin mesajında "Düşmanda imkân, onlarda ise imân vardı. Vatan sevgisi ve imân gücü ile #Çanakkale’yi geçilmez kılan, dönmeyi hiç düşünmeyip destan yazan kahraman ecdadımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum. İnancın ve azmin zaferi kutlu olsun!" ifadelerine yer verdi.