BAŞKAN ÖZYAVUZ 3 YILI DEĞERLENDİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2022 - 13:05, Güncelleme: 01.04.2022 - 13:05

BAŞKAN ÖZYAVUZ 3 YILI DEĞERLENDİRDİ

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, yerel seçimlerin 3. yılında yaptığı değerlendirmede her yıl hizmet çıtasını yükselttiklerine dikkat çekti.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin 3. yıl dönümü sebebiyle yaptığı açıklamada; hayal dahi edilemeyen hizmetleri Harranlı hemşerileri ile buluşturduklarına dikkat çekerek üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet seferberliğine devam edeceklerini belirtti. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde hemşerilerine verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini belirterek, göreve geldiği günden bugüne birçok yeniliğe imza attıklarını kaydetti. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde hizmet atağı gerçekleştiren Harran Belediyesi ekipleri, Başkan Özyavuz öncülüğünde köklü değişime imza atarken, halkın duyduğu memnuniyet de her geçen gün artıyor. Harran’da eğitim, kültür, sağlık, spor, ulaşım ve temel hizmetlerin tamamında hizmette çığır açtıklarına dikkat çeken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Cenab-ı Allah bizleri bizlere güvenen, bizlere gönül veren, Harranlı hemşerilerimize hiçbir zaman mahcup etmesin. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Sizler varsanız bizler de varız. Teşekkürler Harran.” İfadelerini kullandı.