BAŞKAN OĞUZ, İŞÇİLERLE SAHURDA BULUŞTU

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 15.03.2024 - 18:18, Güncelleme: 15.03.2024 - 18:18

BAŞKAN OĞUZ, İŞÇİLERLE SAHURDA BULUŞTU

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, gece vardiyasındaki işçilerin sahur sofralarına misafir oldu.
Başkan Oğuz, ilçede hizmet veren Ersan Galvaniz Fabrikası’nda gece vardiyasında çalışan işçilerle sahurda bir araya geldi. Fabrika yemekhanesinde yemek sırasına giren Başkan Oğuz, işçilerle sohbet etti. Sahur yapan işçilerin masalarını tek tek gezen Başkan Oğuz, personele hem işlerinde kolaylıklar diledi hem de Ramazan Ayı’nı tebrik etti. Emekçi işçilerle birlikte aynı sofrada sahur yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Oğuz: “Önemli olan birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir. Gündüz vakti geliyorduk bir de gece vakti gelelim ziyaret edelim istedik. Ramazanınız bereketli olsun. Bu güzel kardeşlik iklimi içerisinde Ramazan’ı hep birlikte idrak edelim. Bugün de sahuru beraber yapmak istedik. Önemli olan bu kardeşlik, bu muhabbet, bu ortamdan uzaklaşmamak. Tezgâh başında bir insan ne kadar temiz, ne kadar namuslu, ne kadar dürüst olmak zorundaysa belediye başkanlığı makamında oturan adamında o kadar namuslu, o kadar temiz, o kadar dürüst olma zorunluluğu var. Herkesin hesabı yetkisi sorumluluğu nispetinde. Herkese hayırlı Ramazanlar. Allah işlerinizde kolaylık versin” diye konuştu.

Ankara HABERİ