BAŞKAN OĞUZ, GENÇLERİ ÇANAKALLE'YE UĞURLADI

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 23.03.2024 - 19:19, Güncelleme: 23.03.2024 - 19:19

BAŞKAN OĞUZ, GENÇLERİ ÇANAKALLE'YE UĞURLADI

Kahramankazan Belediyesi ilçedeki lise son sınıf öğrencilerine yönelik başlattığı Çanakkale gezilerine ara vermeden devam ediyor.
Kahramankazan Belediyesi, lise son sınıfta okuyan tüm öğrencilerin Çanakkale’de şehit kanları ile sulanan toprakların manevi iklimini yaşamaları için başlattığı turları sürdürüyor. Peş peşe yapılan gezilerde Akıncı Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale’nin yeni misafirleri oldu. Öğrenciler, vatan sevgisi ve milli birlik ruhuyla dolu bu deneyimde, tarihin sayfalarını doğrudan hissedecekler ve unutulmaz anılar biriktirecekler. Bu anlamlı yolculuğun başlangıcında ise Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un yaptığı uğurlama töreni, öğrencilere manevi destek ve motivasyon sağladı.

Ankara HABERİ