BAŞKAN MEHMET KALE’DEN CİHANBEYLİLERE BİR MÜJDE DAHA

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 28.02.2024 - 10:35, Güncelleme: 28.02.2024 - 21:20

BAŞKAN MEHMET KALE’DEN CİHANBEYLİLERE BİR MÜJDE DAHA

Konya Cihanbeyli’ye altın dönemini yaşattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçenin sağlık alanındaki yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirterek Yeniceoba Mahallesine yeni devlet hastanesi müjdesi verdi.
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Yeniceoba Mahallesine yeni devlet hastanesi müjdesi verdi. Başkan Kale “Mahallemize yeni bir Devlet Hastanesi kazandırıyoruz. Çalışmalar en kısa sürede başlayacak. Mevcut hastanemiz ise Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermeye devam edecek. Desteklerinden dolayı Konya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mehmet Koç ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya çok teşekkür ediyorum. Yeniceobamıza hayırlı olsun” dedi. Yeniceoba, Damlakuyu, Turanlar, Korkmazlar ve Kuşça mahallelerini ziyaret eden Başkan Mehmet Kale, “Yeni Devlet Hastanesi müjdesini verdiğimiz Yeniceoba’da esnafımızı ziyaret ettik. Genç kardeşlerim başta olmak üzere bizi gönülden destekleyen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Damlakuyu’da gönlü güzel hemşehrilerimle buluştuk. Göremediğim tüm büyüklerime ve kardeşlerime selamlarımı iletiyorum. Turanlar, Korkmazlar ve Kuşça mahallerimize de ziyaretlerde bulunduk. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde yola devam ediyoruz. Bizleri bağırlarına basan kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.   AK Belediyeler Medya Ajansı

AK Belediyeler Medya Ajansı

Konya HABERİ