BAŞKAN KUŞ'TAN İSRAİL'E TEPKİ

İlçeler 18.10.2023 - 14:04, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:20

BAŞKAN KUŞ'TAN İSRAİL'E TEPKİ

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet kuş, Filistin'e destek gösterilerinde vatandaşın yanında yer alarak İsrail'i kınadı.
İsrail'e yönelik tepkiler tüm Türkiye genelinde sürüyor. Tepkilerin en yoğun olduğu adreslerden Şanlıurfa'da, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da vatandaşın yanında yer alarak İsrail'i kınadı. Dün akşam saatlerinde şehrin en kalabalık noktası olan Rabia Meydanı'ndaki gösterilere katılan Başkan Kuş, İsrail'in bir terör devleti olduğunu söyledi. Hastane bombalamasına ilişkin çok sert açıklamalarda bulunan Başkan Kuş, "Filistinli kardeşlerimiz yalnız değildir. Zalimler için yaşasın cehennem. Siyonistlerin yaptığı katliamları lanetliyoruz. Kahrolsun siyonizm, Kahrolsun İsrail terör devleti. İsrail’in hastane bombalayarak masum insanları katletmesini şiddetle kınıyorum. İsrail’in saldırıları sonucu Gazze’de hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ