BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU BU KEZ KALE MAHALLESİNDE

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 11.03.2024 - 00:50, Güncelleme: 11.03.2024 - 00:56

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU BU KEZ KALE MAHALLESİNDE

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde AK Parti Başkan Adayı Şehmus Karamehmetoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kale Mahallesinde esnafı ziyaret etti.
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde 31 Mart seçimleri için çalışmaları hız kesmeden devam eden AK Parti Başkan Adayı Şehmus Karamehmetoğlu, halkla iç içe bir anlayışla ziyaretlerini sürdürüyor. Halkın her zaman yanlarında görmeyi alışkanlık haline getirdikleri Başkan Şehmus Karamehmetoğlu bu kez Kale Mahallesi güzergahında esnafı ziyaret etti. Hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Karamehmetoğlu, esnafın çay davetlerine de eşlik ederek talep ve önerileri dinledi. Gezisi sırasında vatandaşlarla da bol bol sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Karamehmetoğlu amaçlarının Çermik'i ortak paydada buluşturarak çoğunlukçu katılımla ilçeye hizmetler kazandırmak olduğunu söyledi. Temaslarının ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu "Kale mahallemizde vatandaşlarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. El birliği ile hep birlikte zafere son 20 gün kaldı. 31 Mart yerel seçimlerinde Çermik'in de kararlı olduğunu biliyoruz. Tüm hemşehrilerime teşekkür ederim" dedi.

Diyarbakır HABERİ