BAŞKAN IŞIK, “ESNAFLARIMIZ DA İNDİRİM KAPSAMINA ALINDI”

Cumhur İttifakı 01.03.2024 - 09:53, Güncelleme: 01.03.2024 - 09:53

BAŞKAN IŞIK, “ESNAFLARIMIZ DA İNDİRİM KAPSAMINA ALINDI”

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, geçtiğimiz haftalarda açıkladığı müjdelere ilave olarak Belediyemiz Sosyal Tesislerindeki indirimin kapsamına şehrimizdeki esnaflarımızın da dahil edildiğini açıkladı. Başkan Işık, şehrimizin gelişmesine ve zenginleşmesine katkı koyan tüm esnaflarımıza teşekkürlerini iletti.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık öncülüğünde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle örnek gösterilen Kütahya Belediyemiz, geçtiğimiz haftalarda açıklanan Belediyemiz Sosyal Tesislerindeki indirime şehrimizdeki esnaflarımızı da dahil etti. Bengisu Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda müjdeyi açıklayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Değerli basın mensupları, kıymetli hemşehrilerim. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine 1 ay gibi bir süre kaldı. Öncelikle aday olan, sahada koşturan gerek belediye başkan adaylarımız gerekse il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adaylarımız başta olmak üzere onlarla birlikte koşturan gazetecilerimiz, parti yöneticilerimiz, vatandaşlarımız; her kim olursa olsun memleketimiz için bu göreve talip oldular. Öncelikle onlara teşekkür ediyorum. Sağlıklı, sıhhatli bir seçim dönemi geçirmemizi temenni ediyorum. Rabbim ülkemize, şehrimize, hemşehrilerimize ve tüm adaylarımıza hayırlı ve sağlıklı bir seçim dönemi nasip eylesin. Sizlere de başarılar diliyorum. Çünkü sizlerin de programı çok yoğun. Her adayımızı takip etmeye, şehrimize gelen misafirlerimizi takip etmeye özen gösteriyorsunuz. Her zaman olduğu gibi bu kritik dönemde de vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi adına gerekli çalışmaları yapıp üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiğinizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.   8 BİN 500’E YAKIN ESNAFIMIZA YÜZDE 25 İNDİRİM Esnaflarımıza bugün itibariyle yüzde 25 indirim kararının alındığını açıklayan Başkan Işık, “Bilindiği gibi şehrimizin önemli kesimlerine Belediyemiz Sosyal Tesislerinden verilen hizmetlerden yüzde 25 oranında indirim taahhüdünde bulunmuştuk. Yine vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan gelen talep üzerine durumu bir kez daha güncellemek ve ilave indirimler yapma kararı aldık. Bugün de şehrimizin büyümesine, şehrimizin gelişmesine, zenginleşmesine ciddi katkıları olduğuna inandığımız esnaflarımıza aynı şekilde diğer vatandaşlarımıza yaptığımız indirimden yararlandırma konusunda arkadaşlarımızla fikir birliğine vardık. Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğimize kayıtlı toplam 17 odamızdaki 8 bin 500’e yakın esnafımıza ki bakkalımızdan zücaciyecimize kadar tüm esnaflarımıza aynı şekilde yüzde 25 oranındaki indirimden yararlandırmayı bugün kamuoyuna açıklıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.   “ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Şehrimizin gelişmesine ve zenginleşmesine katkılarından dolayı esnaflarımıza teşekkürlerini ileten Başkan Işık, “Esnaflarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Özellikle seçim gezileri sırasında dikkatimi çeken ve kendilerine bizzat teşekkür ederek şehrimizin hislerini aktardığım esnaflarımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Pandemi, deprem ve birçok ekonomik olumsuzluğa rağmen şehrimizde kalmayı, dükkanını açık tutmayı ve Kütahya’yı terk etmemeyi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Zor zamanda yanlarında olmaya çalıştık. Özellikle belediyemizin kiracısı olan veya doğrudan olmasa da dolayı olarak belediyemizle işi olan her esnafımıza o günlerde bilindiği gibi devletimizin çıkardığı genelge kapsamında her türlü katkıyı yaptık. Kira borçlarını erteledik, almadık. Ayrıca sosyal yardıma muhtaçlık kriterlerini sağlayan vatandaşlarımıza verdiğimiz kartlardan onları da yararlandırmaya çalıştık. Bir kez daha kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. AK Belediyeler Medya Ajansı

8 BİN 500’E YAKIN ESNAFIMIZA YÜZDE 25 İNDİRİM

“ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”