BAŞKAN EKİNCİ'DEN PARTİSİNE TAM DESTEK

İlçeler 28.09.2023 - 14:38, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:21

BAŞKAN EKİNCİ'DEN PARTİSİNE TAM DESTEK

​​​​​​​Güneydoğu'da partisi ile en uyumlu çalışan başkanlar arasında yerini alan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci bu kez AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nu ağırladı.
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Viranşehir’e gelen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, İlk ziyaretini Viranşehir Belediyesine yaptı. Başkan Delioğlu’nun Viranşehir Belediyesine yaptığı ziyarette, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Partinin İl ve İlçe yöneticileri eşlik etti. Başkan Salih Ekinci ve belediye meclis üyeleri tarafından kapıda karşılanan Başkan Delioğlu, Başkanlık makamında Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Belediye Meclis üyeleri ile bir süre görüştü. Belediye’nin yaptığı çalışmalarla ilgili Başkan Salih Ekinci’den bilgi alan Delioğlu, Viranşehir Belediyesini yakından takip ettiğini belirterek, ilçede yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ekinci’yi tebrik edip, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Delioğlu ve beraberindeki heyet, yaklaşık 1 saat süren ziyaretinden ardından Belediye’den ayrıldı. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ