BAŞKAN EKİCİOĞLU HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

İller 01.03.2024 - 09:39, Güncelleme: 01.03.2024 - 09:39

BAŞKAN EKİCİOĞLU HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Petrol-İş Sendikası'nda PETLAS işçileriyle buluştu.
Kırşehir halkının istek, beklenti ve önerileri doğrultusunda Kırşehir’i ortak akılla yönetmeye devam ettiklerini ve bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 29 Şubat 2024 Perşembe günü Petrol-İş Sendikası'nda PETLAS işçileriyle buluştu. Aynı gün akşam saatlerinde de Kırşehir milletvekili Metin İlhan’la birlikte Mucur’a geçen Başkan Selahattin Ekicioğlu, Mucur Belediye Başkan Adayı Meryem Fıkırkoca’nın da bulunduğu toplantıda Mucurlu hemşehrilerimizle buluştu. Göreve geldiği günden beri saha ziyaretlerinde bulunarak esnafımızın, STK’ların, Sendika ve Derneklerin, Ahi Esnafının ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in daha yaşanılır bir kent olması için birlikte hareket etmenin önemini vurguluyor. AK Belediyeler Medya Ajansı

AK Belediyeler Medya Ajansı

Kırşehir HABERİ