BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL “SANJET A.Ş’YE %50 İNDİRİM HAYIRLI OLSUN”

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 20.03.2024 - 12:44, Güncelleme: 20.03.2024 - 12:44

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL “SANJET A.Ş’YE %50 İNDİRİM HAYIRLI OLSUN”

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün talimatları ile Emekli, dul ve yetimlere yapılan SANJET desteği dışında kalan bütün abonelerimize, %50 indirim desteği başlıyor.
20 Mart-20 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan %50 indirim desteğinden 5.000 TL’ye kadar olan kontör yükleme hizmetlerinden yararlanılacak olup, kontör dışında kalan fatura abonelerimizde bu indirimden yararlanacak. Başkan Dr. Mustafa Çöl, bu indirim kampanyasının, hemşehrilerimizin ekonomik yükünü hafifletmek ve onlara destek olmak amacıyla başlatıldığını belirtti. Ayrıca, Sandıklı Belediyesi olarak vatandaşların refahı için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu tür desteklerin devam edeceğini vurguladı. Başkan Dr. Mustafa Çöl açıklamasında; “Sandıklı Belediyesi, olarak vatandaşlarımıza sağladığımız bu indirim fırsatlarıyla, halkımızın her kesimine yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bu indirimden yararlanmak isteyen aboneler, belirtilen tarihler arasında ilgili işlemleri gerçekleştirmek için, Yeni Belediye İş Hanının 1. Katında bulunan SANJET A.Ş Veznesine uğrayabilirler.” Dedi.

Başkan Dr. Mustafa Çöl açıklamasında; “ Sandıklı Belediyesi, olarak vatandaşlarımıza sağladığımız bu indirim fırsatlarıyla, halkımızın her kesimine yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bu indirimden yararlanmak isteyen aboneler, belirtilen tarihler arasında ilgili işlemleri gerçekleştirmek için, Yeni Belediye İş Hanının 1. Katında bulunan SANJET A.Ş Veznesine uğrayabilirler.” Dedi.

Afyon HABERİ