BAŞKAN ÇİMEN’IN KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

İller 01.03.2024 - 09:21, Güncelleme: 01.03.2024 - 09:21

BAŞKAN ÇİMEN’IN KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in kamu kurumu ziyaretleri devam ediyor.
Başkan Çimen; Aksa Doğalgaz, PTT ve Türk Telekom Müdürlüklerini ziyaret edip kurum yönetici ve çalışanları ile görüştü. Başkan Çimen ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Kurum gezilerimiz kapsamında Aksa Doğalgaz, PTT ve Türk Telekom Müdürlüklerimizi  ziyaret ettik. Gümüşhanemiz için aşkla şevkle çalışan kurumlarımızın yönetici ve çalışanlarını verdikleri güzel hizmetler için tebrik ettik. Gelecek dönemde yapacağımız çalışmalara yardımcı olacak güzel düşünce ve tavsiyelerini dinledik. Ben; yüzlerinden tebessüm eksik olmayan kurumlarımızın yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Saygı ve selamlarımı sunuyorum.” Belediye Başkanı Ercan Çimen’in ziyaretlerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş da katıldı. AK Belediyeler Medya Ajansı

Başkan Çimen ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

AK Belediyeler Medya Ajansı

Gümüşhane HABERİ