BAŞKAN ÇERÇİ KÜÇÜK SANAYİ ESNAFIYLA KUCAKLAŞTI

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 28.02.2024 - 19:51, Güncelleme: 28.02.2024 - 21:26

BAŞKAN ÇERÇİ KÜÇÜK SANAYİ ESNAFIYLA KUCAKLAŞTI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşları ziyaret ederek esnaflar ile buluşuyor.
MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, AK Parti Yunusemre İlçe yönetimi, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve partililer ile beraber Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Çerçi, onların taleplerini dinledi. Esnafların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çerçi,  “Küçük Sanayi Sitesi esnafımız samimi, güzel bir şekilde bizleri karşılıyor. Görevde bulunduğumuz sürede esnafımızın kanayan yarasına merhem olduk. Bundan sonra da onların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.   Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Manisa HABERİ