BAŞKAN CANPOLAT SOYKIRIMI KINADI

İlçeler 18.10.2023 - 13:50, Güncelleme: 16.02.2024 - 21:20

BAŞKAN CANPOLAT SOYKIRIMI KINADI

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, İsrail'in hastane bombalamasına yönelik hareketini şiddetle kınadığını söyledi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tüm dünyanın yakından takip ettiği Filistin'deki soykırıma ilişkin kınama mesajı yayımladı. İsrail güçlerinin dün gece saatlerindeki hastane bombalamasının ardından sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Başkan Canpolat, "İsrail’in hastane bombalayarak sivil insanları katletmesini şiddetle kınıyorum. İsrail’in saldırıları sonucu Gazze’de hayatını kaybeden Filistinlilere Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Canpolat'ın paylaşımı tüm Şanlıurfa halkından tam destek gördü. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Başkan Canpolat'ın paylaşımı tüm Şanlıurfa halkından tam destek gördü.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ