BAŞKAN BODUROĞLUNDAN BİR PROJE DAHA

İlçeler 19.02.2024 - 16:13, Güncelleme: 19.02.2024 - 16:13

BAŞKAN BODUROĞLUNDAN BİR PROJE DAHA

Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu; “Girişimlerimiz neticesinde Sağlık Bakanlığı tarafından belediyemize tahsisi yapılan eski ilçe devlet hastanesini, içinde çok amaçlı konferans salonu, çok amaçlı atölye, fuaye alanı ve cafe restorant gibi bölümlerin olacağı Kültür Merkezi ve Sosyal Tesis olarak projelendirip vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Teknik çalışmalarını hızlandırarak önümüzdeki ay ihalesi yapılacak olan Kültür Merkezi ve Sosyal tesis ilçemize hayırlı olsun.” Dedi.   Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Giresun HABERİ