BAŞKAN BEYAZGÜL VATANDAŞIN YANINDA

Büyükşehirler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 16.02.2024 - 21:25

BAŞKAN BEYAZGÜL VATANDAŞIN YANINDA

Son yılların en yoğun yağışını alan Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, iki günden bu yana merkez ve kırsal demeksizin taşkından etkilenen vatandaşın yanında soluğu alıyor.
14 Şubat tarihinde Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yaşanan yoğun yağışın ardından teyakkuzda olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda de vatandaşın yardımına koşuyor. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı Şanlıurfa'da iki günden bu yana bir an olsun görevini bırakmayan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, bugün de aynı temposunu sürdürdü. Haliliye'ye bağlı kırsal mahallelere giden Başkan Beyazgül, burada vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek herhangi bir ihtiyaç halinde tüm personellerinin ekip ve ekipmanları ile hazır kıtada beklediğini söyledi. Sahada yer alan belediye personellerinin konut ve tarlalarda biriken suların tahliyesi için çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Beyazgül yaptığı değerlendirmesinde "Devletimiz burada, milletinin yanında. Tüm imkan ve ekipmanlarımızla Şanlıurfa'da yaşanan sağanak yağış ve sonrasında gelişen sel sebebiyle sahadayız. Kırsal mahallelerimizde TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ öncülüğünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yüksek oranda etkilenen İkiağız, Yarımsu, Kaynaklı ve civar yerleşimlerinde tespit çalışmalarımızı da yapıyoruz. Allah memleketimizi ve ülkemizi her türlü felaketten muhafaza etsin inşallah" dedi. Başkan Beyazgül'ün temaslarına TBMM Başkan Vekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat eşlik etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

14 Şubat tarihinde Şanlı urfa merkez ve ilçelerinde yaşanan yoğun yağışın ardından teyakkuzda olan Şanlı urfa Büyükşehir Belediyesi, kırsalda de vatandaşın yardımına koşuyor. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı Şanlıurfa'da iki günden bu yana bir an olsun görevini bırakmayan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, bugün de aynı temposunu sürdürdü.

Başkan Beyazgül'ün temaslarına TBMM Başkan Vekili ve Şanlı urfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlı urfa Valisi Hasan Şıldak ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat eşlik etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ