BAŞKAN BEYAZGÜL İSRAİL'İ KINADI

Büyükşehirler 18.10.2023 - 14:22

BAŞKAN BEYAZGÜL İSRAİL'İ KINADI

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Filistin halkına seslenerek "Kardeşlerimizin yanındayız" dedi.
İsrail'in Gazze'de hastane bombalamasına ilişkin tepkiler yükselmeye devam ediyor. Halkın manevi duygularına hassasiyeti ile tanınan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı da anlamlı bir mesaj yayımlayarak Filistin halkının yanında olduklarını söyledi. Başkan Beyazgül, dün gece saatlerinde yaptığı paylaşımında "Bu bir savaş değil, insanlık suçu; bu bir soykırım!  Hiç bir dilde, hiç bir dinde bu yapılan zulmün izâhı yok. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız!" ifadelerini kullandı. Başkan Beyzgül'ün bu paylaşımı Şanlıurfalılardan tam destek gördü. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ