BAŞKAN BEYAZGÜL, GENÇLERİN YANINDA

Büyükşehirler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2023 - 15:43

BAŞKAN BEYAZGÜL, GENÇLERİN YANINDA

​​​​​​​Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da Başkan Beyazgül, günün programını bir kez daha öğrencilere ayırdı.
Her fırsatta esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, aday isimlerinin açıklanmasına sayılı günler kala yerel yönetim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Beyazgül, günün programını bir kez daha gençlere ayırdı. Temasları çerçevesinde ilk okul ve liselere ziyaretler gerçekleştirerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Beyazgül'e sevgi gösterileri de görülmeye değerdi. ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ, ONLARI DİNLEDİ Sıcak görüntülerin yaşandığı ziyaretlerle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan beyazgül, "Bugünü gençlerimize ayırdım. Onlarla hem konuşup, dertleştik hem de hazırladığımız kitap setlerini, spor malzemelerini ve kırtasiye malzemelerini ulaştırdık. Samimi misafirperverlikleri ve muhabbetleri için Şehit Nusret İlkokulu, Mahmut İkbal Büyükkırcalı Anadolu Meslek Lisesi, Şehit Onur Kılıç İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ, ONLARI DİNLEDİ

Şanlıurfa HABERİ