BAŞKAN BAYIK RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 11.03.2024 - 01:17, Güncelleme: 11.03.2024 - 01:17

BAŞKAN BAYIK RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, mübarek Ramazan ayı ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Mesajında birlik ve beraberliğe değinen Bayık şu ifadelere yer verdi: "Hep birlikte Ramazan ayının bereketi ve feyziyle dolu günlerine kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek ayın gelişiyle; kardeşliğimizin ve dayanışmamızı en iyi şekilde ortaya koyacağız" dedi. Bayık, "Ramazan, paylaşmanın, sevginin ve hoşgörünün doruğa çıktığı müstesna bir zaman dilimidir. İftar sofralarında buluşacak, dualarla bir araya geleceğiz. Daha önce olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine el uzatacağız. Bu vesileyle; sağlık, huzur ve bereket dolu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel anılara vesile olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa HABERİ