Başkan Başdeğirmen’e Kurumlardan Tam Destek

İller 01.03.2024 - 09:27, Güncelleme: 01.03.2024 - 09:27

Başkan Başdeğirmen’e Kurumlardan Tam Destek

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz ve kurum personelini ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen’e yerel seçimlerde başarı dileklerini ileten kurum personeli, “Başkanım hep yanınızdayız, kazanacaksınız. Desteğimiz tam” dedi.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kamu kurumları ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. İlk olarak SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz’ü ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, daha sonra kurum personellerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Genç Memur-Sen yöneticisi olduğunu söyleyen bir personel, ‘Bir Bilenle Bir Nesil Projesi’ne Başkan Başdeğirmen’in öncü olduğunu belirterek, “Allah razı olsun başkanım. Sayenizde 1074 çocuk okutuyoruz. İlk kritiği sizin IBKM salonumuzda yaptık. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” derken Başkan Başdeğirmen, eğitimle ilgili tüm projelere destek verdiklerini ifade etti. Başdeğirmen, “Çocuklarımız ve gençlerimizle alakalı her projede varız. Yeter ki çocuklarımız güzel yetişsin” diye konuştu. Bir personel de Yazısöğüt köyüne doğalgaz gelmesinde Başkan Başdeğirmen’in öncü olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Doğalgazımız geldi başkanım. Öncü olduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi. Başkan Başdeğirmen, “Türkiye’de ilk kez köylere doğalgaz sizin köylerinize verildi” şeklinde konuştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e başarılar dileyen personel, “Başkanım hep yanınızdayız, kazanacaksınız. Desteğimiz tam” ifadelerinde bulundu. Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de personele ilgi ve alakaları için teşekkür etti. AK Belediyeler Medya Ajansı

AK Belediyeler Medya Ajansı

Isparta HABERİ