BAŞKAN ARIKAN BU KEZ SOLHAN'DA

İller (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 19.02.2024 - 14:16, Güncelleme: 19.02.2024 - 14:21

BAŞKAN ARIKAN BU KEZ SOLHAN'DA

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ilçe temasları kapsamında bu kez Solhan'da vatandaşlarla buluştu.
Bingöl'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra gönül belediyeciliği ile de örnek isim olarak gösterilen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu yöndeki tutumunu sürdürüyor. Makamını halkın evi olarak tanımlayan Başkan Bayık son olarak talepleri dinlemek üzere Solhan'da soluğu aldı. İl merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Başkan Arıkan, ilçede adeta gidilmedik yer bırakmadı. Solhan'da ilk olarak esnafı ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Başkan Arıkan, "Bizim amacımız yeniden ortak akılda bir araya gelerek Bingöl'ümüz için en güzel hizmetleri hayata kazandırmaktır" dedi. Ardından AK Parti Solhan İlçe Teşkilatı'na geçen Başkan Arıkan, burada yaptığı konuşmasında gecesini gündüzüne katarak partisi ve ilçesi için emek veren tüm parti kademelerine teşekkür etti. Başkan Arıkan burada yaptığı değerlendirmesinde "Solhan'da gidilmedik yer bırakmayacağız. Hep birlikte yeniden daha güçlü bir şekilde seçimlerden alnımızın akıyla çıkarak ilçeleri ile birlikte kalkınan bir Bingöl için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bingöl HABERİ